aurora

PR FI*Ratakatin Agnetha

Syntynyt: 17.5.2019

EMS-koodi: NFO f 01 21 62

Väri: kilpikonnatabby van

Isä: SC FI*FoxyPaw's Lazy Ike DVM

Emo: IC S*Myselisia's Satsuma

Premior
28.11.2021 Turok

Ratakatin Agnetha etsi omaa loppuelämän kotia hieman pidempään kuin muut pennut. Astra oli ollut meillä siinä vaiheessa noin puoli vuotta. Vitsailimme kotona, että me otetaan hänet meille, jos muuta kotia ei löydy. Ja niinhän siinä sitten kävi, vähän vahingossa, että Aurora sai kodin meiltä. Emme ole yhtään sitä katuneet, sillä alun sähinöiden jälkeen Astra hyväksyi Auroran niin hienosti. Nyt ovat niin hyviä kavereita (ja siskoja).

Kasvattaja ei voinutkaan käyttää Astraa kasvatukseen, joten mahdollistimme sopimuksella, että saa käyttää Auroraa kasvatukseen. Pentujen määrä oli syntyä toukokuun loppupuolella vuonna 2021. Synnytyksen alkaessa kaikki ei ollutkaan kunnossa ja eläinsairaalassa Tampereella lääkäri totesi Auroralla märkäkohtutulehduksen. Kohdussa oli yksi elävä pentu ja viisi muuta olivat menneet kesken varhaisessa vaiheessa. Auroralle tehtiin kohdun poisto ja oli toipilaana muutaman viikon. Onneksi Aurora selvisi ja sai palvelijoiden hoivan ja huomion.

Näyttelytulokset täällä.

Aurora ei ole ehtinyt monessakaan näyttelyssä käydä. Siitä huolimatta valmistui vuoden 2021 loppupuolella Premioriksi.

Aurora painaa reilu kuusi kiloa ja tuomarit ovat sanoneet, että on ollut kotona ruoka-aikaan! Vaikka onkin nirso ruoan suhteen, niin ei ole huolta etteikö syö tarpeeksi.

Aurora on myös opetettu valjaisiin jo pentuna. Päivän paras hetki on se, kun pääsee ulos seikkailemaan ja tutkimaan kiven koloja.

Aurora on hyvin itsenäinen päivisin, eikä halua että silitetään tai otetaan syliin. Yöllä sitten tulee kainaloon puskemaan ja leipomaan. Oikein kovasti pitää silittää ja hieroa päätä. Vesileikit ja peseminen on myös Auroran lempipuuhaa. Iltaisin tulee samaan aikaan vessaan ja pitää päästä vesihanan alle pesemään tassuja.